Työhyvinvointikorttikoulutus – 28.8.2024 – Verkkokoulutus

Työhyvinvointikorttikoulutus – 28.8.2024 – Verkkokoulutus

185,00  (alv 0%)

Työhyvinvointikorttikoulutukset kestävät 8 tuntia, jonka aikana keskitytään löytämään kehityskohteita ja tunnistamaan myös ne asiat organisaatiosta jotka toimivat ja ovat hyviä.

Kuvaus

Työhyvinvointikorttikoulutuksia järjestämme valtakunnallisesti sekä avoimina koulutuksina että yritys- / yhteisökohtaisesti räätälöidysti. Räätälöidyissä koulutuksissa suosituksemme on vähintään 8 henkilöä. Näin saamme käsiteltyä aihetta rikkaasti useasta eri näkökulmasta ja saamme mahdollisimman konkreettisia kehitysehdotuksia vietäväksi käytäntöön.

Työhyvinvointikorttikoulutukset kestävät 8 tuntia, jonka aikana keskitytään löytämään kehityskohteita ja tunnistamaan myös ne asiat organisaatiosta jotka toimivat ja ovat hyviä. Työhyvinvointikortista pääset lukemaan artikkelistamme: Työhyvinvointikortti – mitä, miksi, mistä? Keskustelemme myös siitä miksi työhyvinvointia kannattaa lähteä kehittämään.

Olemme myös aiheesta kirjoittaneet blogissamme: Työhyvinvoinnin keinoin tuloksiin.

Työhyvinvointikortin suorittaminen koulutuksessamme maksaa 185 € (alv 0%).

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään kolme (3) vrk ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta.

Alta pääset sekä ilmoittautumaan että katsomaan avointa kurssikalenteriamme työhyvinvointikorttikoulutuksiemme osalta.

Räätälöidyistä koulutuksista ole yhteydessä toimistollemme – 029 007 4111/ [email protected]. Järjestämme koulutuksia mm. Kuopiossa, Joensuussa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Varkaudessa.