TYÖHYVINVOINTI

Voidaanko teidän työyhteisössä hyvin?

Työhyvinvoinnin merkitys organisaatioiden menestymiseen ja onnistumiseen on huomattava. Useat eri tutkimukset ovat osoittaneet että hyvinvoiva organisaatio tai työyhteisö on kilpailukyvyltään paremmassa asemassa sairaspoissaoloja on vähemmän sekä henkilöstön vaihtuvuus on pienempää. Olemme kirjoittaneet työhyvinvoinnin merkityksestä ja sen vaikutuksesta organisaatioiden onnistumiseen ja menestymiseen blogissamme, muun muassa artikkelissa: Työhyvinvoinnin keinoin tuloksiin.

Räätälöityihin työvinvointiin liittyviin palveluihimme on mahdollista liittää mukaan myös työhyvinvointikortin suorittamismahdollisuus. Kortista pääset lukemaan lisää TÄSTÄ.

Jos haluamme kiteyttää työhyvinvoinnin ja miten me Anakomilaiset työhyvinvoinnin ja erityisesti sen kehittämisen näemme, voisimme todeta vaikka näin. “Työhyvinvoinnin kehittäminen on koko organisaatioinlaajuinen pitkäjänteinen investointi, joka vaikuttaa positiivisesti organisaation kokonaisvaltaiseen toimintaan.” Tämä tarkoittaa sitä että työhyvinvointiin panostaminen on aina tavoitteellista toimintaa, johon jokainen organisaatioin jäsen vaikuttaa.   

Työhyvinvointivalmennuksemme ja koulutuksemme räätälöidään koskettamaan niitä aiheita, jotka ovat ajankohtaisia juuri teidän organisaatiollenne. Nämä painotukset voivat olla esimerkiksi seuraavankaltaisia:

  • Työssäjaksaminen (mm. työhyvinvointi, erilaisuuden johtaminen)
    • Johon vaikuttaa muun muassa: Työolot, työn vaativuuden ja osaamisen kohtaaminen, mielekäs työ ja esimerkiksi työkyky
  • NLP
  • Mindfulness

Koulutamme myös yleisesti työhyvinvoinnin aiheista muun muassa työhyvinvointikorttikoulutuksissamme. Pääset katsomaan työhyvinvointikorttikoulutuksemme kalenteristamme tästä. Jos sinulle ei vielä ole työhyvinvointikortti tuttu, pääset lukemaan kortista enemmän artikkelissamme: Työhyvinvointikortti – mitä, miksi, mistä?

 

Työhyvinvointivalmennusten sekä kokonaisuuksien vastuuhenkilö

MSc in solution-focused therapy, VET, NLP Trainer, AmO Sirpa Alho-Törrönen 044 323 7000 / sirpa.alho-torronen@anakom.com

haluaisitko tietää lisää? Laita meille viestiä.