Koulutukset → Työhyvinvointikortti

Työhyvinvointikortti

Työhyvinvointikorttikoulutuksia järjestämme valtakunnallisesti sekä avoimina koulutuksina että yritys- / yhteisökohtaisesti räätälöidysti.

Työhyvinvointikortti

Työhyvinvointikortti joustavasti

Työhyvinvointikorttikoulutuksia järjestämme valtakunnallisesti sekä avoimina koulutuksina että yritys- / yhteisökohtaisesti räätälöidysti. Räätälöidyissä koulutuksissa suosituksemme on vähintään 8 henkilöä. Näin saamme käsiteltyä aihetta rikkaasti useasta eri näkökulmasta ja saamme mahdollisimman konkreettisia kehitysehdotuksia vietäväksi käytäntöön.

Työhyvinvointikorttikoulutukset kestävät 8 tuntia, jonka aikana keskitytään löytämään kehityskohteita ja tunnistamaan myös ne asiat organisaatiosta jotka toimivat ja ovat hyviä. Työhyvinvointikortista pääset lukemaan artikkelistamme: Työhyvinvointikortti – mitä, miksi, mistä? Keskustelemme myös siitä miksi työhyvinvointia kannattaa lähteä kehittämään. Olemme myös aiheesta kirjoittaneet blogissamme: Työhyvinvoinnin keinoin tuloksiin.

Työhyvinvointikortin suorittaminen koulutuksessamme maksaa 185 € (alv 0%).
Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään kolme (3) vrk ennen koulutusta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta.

Alta pääset sekä ilmoittautumaan että katsomaan avointa kurssikalenteriamme työhyvinvointikorttikoulutuksiemme osalta.

Räätälöidyistä koulutuksista ole yhteydessä toimistollemme – 029 007 4111/ [email protected]. Järjestämme koulutuksia mm. Kuopiossa, Joensuussa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Varkaudessa.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viestiä

Haluatko tarjouksen palveluistamme, jättää meille yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta? Lähetä viestisi tässä, ja olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa 029 007 4111 tai lähettää sähköpostia [email protected].