Anakom

Rekrytointi

Tule mukaan!

Rekrytointi​

Oletko innostunut valmennus- ja ohjausmaailmasta? Haluatko olla mukana tekemässä rekrytoinneista sekä työnhausta sujuvampaa ja asiakaslähtöistä? Oletko toiminnassasi ratkaisukeskeinen?

… jos vastasit kyllä – voit olla mieleltäsi jo Anakomilainen!

Meillä Anakomilla toiminnan kulmakivenä on asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeisyys. Olemme 30-vuotta palvelleet asiakkaitamme kohtaamaan ja ylittämään monia heidän kokemiaan haasteitaan. Etsimmekin kasvavaan joukkoomme innostuneita ja intohimoisia toimijoita. Sitoudumme organisaationa elinikäiseen oppimiseen ja tästä syystä kannustamme ja tuemme henkilöstöämme opiskeluun ja jatkuvaan kasvuun, niin ihmisenä kuin työntekijänäkin.

Lähetä hakemus oheisella lomakkeella!

Joukossamme on tilaa vaikka opintosi ovat vielä kesken – VALMENTAJATRAINEE

Valmentajatraineena pääset tutustumaan monipuolisesti koulutus- ja valmennuspalveluiden maailmaan. Pääset hankkimaan kosketuspintaa konkreettisiin työtehtäviin ja saat työkokemusta innostuneesta ja innovatiivisia ratkaisuja kehittävästä organisaatiosta. Täytä oheinen lomake ja ilmoita toivomaksesi työtyypiksi VALMENTAJATRAINEE.

Ota yhteyttä

Lähetä meille viestiä

Haluatko tarjouksen palveluistamme, jättää meille yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta? Lähetä viestisi tässä, ja olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa 029 007 4111 tai lähettää sähköpostia [email protected].