Yrittäjä – TYÖLLISTÄ TAIDOLLA

Kaikki mitä työllistämistä varten on tiedettävä, olitpa jo työnantaja tai palkkaamassa ensimmäistä työntekijääsi. Palvelu on yrittäjälle ilmainen.

 Soita 044 323 7000 niin kerromme lisää –  tai tutustu alta lisää ja ilmoittaudu suoraan mukaan!

MIETITKÖ TYÖN HANKKIMISEN MUOTOJA JA/ TAI ENSIMMÄISEN TYÖNTEKIJÄN PALKKAAMISTA?

Jos vastasit kyllä, Työllistä taidolla –palvelu on tarkoitettu juuri sinulle! Yrittäjälle maksuttomassa palvelussa yritykselle räätälöitiin sopiva palvelukokonaisuus yrittäjän omiin tarpeisiin ja aikatauluihin sovittaen, sisältäen sekä henkilökohtaista ohjausta että verkkoympäristön käyttömahdollisuuden.

ANAKOM TUKENASI
Anakom koulutus- ja valmennuspalvelut on hankkeen palveluntuottaja valtakunnallisesti. Palvelun vastuuhenkilö Anakomilla: Sirpa Alho-Törrönen p. 044 323 7000, sirpa.alho-torronen@anakom.com

Mistä on kyse?

 Työllistä taidolla on Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille. Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua.

PALVELUN AIKANA SAAT MM.

k

Perusvalmiudet toimia työnantajana

Tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa

g

Tietoa ja valmiudet rekrytointiin liittyviin käytännön toimiin

Haluaisitko pikaoppaan onnistuneeseen rekrytointiin ja työnantajana toimimiseen? Lähetä meille viesti – laitamme paluupostina tulemaan 🙂

Minuun saa olla yhteydessä Työllistä taidolla- palveluun liittyen

13 + 15 =