PALVELUN AIKANA SAAT MM.

  • Perusvalmiudet toimia työnantajana
  • Tietoa ja valmiudet rekrytointiin liittyviin käytännön toimiin
  • Tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa
  • Opit käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä yksityisiä ja julkisia palveluita.
  • Yhdessä laaditun kehittämissuunnitelman onnistunutta rekrytointia varten.

 

ILMOITTAUTUMISAIKA PALVELUUN PÄÄTTYNYT. Anakom oli toteuttamassa Yrittäjästä työnantajaksi- palvelua Pohjois-Savon, Keski-Suomen sekä Pohjois-Karjalan alueella.

 

Mietitkö työn hankkimisen muotoja ja / tai ensimmäisen työntekijän palkkaamista? Oletko toiminut jo 6 kuukautta ja et ole vielä työnantajarekisterissä? Jos vastasit kyllä, Yrittäjästä työnantajaksi -palvelu on tarkoitettu juuri sinulle! Valtakunnallisen, vuoden 2018 loppuun saakka kestävän palvelun tavoitteena on kehittää ensisijaisesti ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavien yksinyrittäjien ja omistajayrittäjistä muodostuvien mikroyritysten työnantajataitoja, sekä rekrytointiosaamista yksilöllisesti yrittäjän aikatauluun sovittaen.

Yrittäjästä työnantajaksi – palvelua toteutamme Keski-Suomen, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueella. Palvelu on osa hallituksen yrittäjyyshanketta, joka on yksi tämän hallituskauden kärkihankkeista.

 

ANAKOM TUKENA

Kaikki asiantuntijamme omaavat yrittäjätaustan ja/tai toimivat yrittäjinä.  Palvelukokonaisuus räätälöidään aina yrittäjä- / yrityskohtaisesti jotta se vastaa parhaiten sinun tarpeita ja aikatauluja.

PALVELUN VASTUUHENKILÖ ANAKOMILLA

Sirpa Alho-Törrönen

044 323 7000

sirpa.alho-torronen@anakom.com

KYSY LISÄTIETOA

[si-contact-form form=’14’]

KUUNTELE MISTÄ ON KYSE