Ketteräksi kehittäjäksi tehokkaalla lyhytkoulutuksella

Voisiko projektit sekä nopeatempoiset kehittämisen toimenpiteet olla sinun tulevaisuuttasi? Silloin tämä koulutus on juuri sinulle!

Koulutus toteutetaan 4.10- 26.11.2021 (40 työpäivää) verkototeutuksena.

Koulutus on suunnattu alle 30- vuotiaille nuorille, jotka haluavat ottaa haltuun ketterän kehityksen työskentelymallit! Koulutukseen sisältyy kehittämistehtävä yrityksessä, joten pääset myös hyödyntämään oppimaasi käytännössä.

Ketterä kehittäminen on ohjelmistokehityksestä tuttua nopearytmisesti tapahtuvaa kehittämistä, jossa myös tarpeiden määrittely tarkentuu tekemisen aikana. Ketterä kehittäminen sekä ketterien menetelmien käyttö on yleistynyt myös projekteissa, joten koulutuksen kautta voit työllistyä esimerkiksi kehittämis- tai projektitehtäviin.

Lisätietoa koulutuksesta saat halutessasi alta olevasta linkistä tai toimistoltamme numerosta 044 786 7007 / [email protected]

 

MUKANA  VALMENNUKSESSA MM. SEURAAVANLAISIA KEHITTÄMISTEHTÄVIÄ

TÄSSÄ MUUTAMIA ESIMERKKEJÄ JO VALMENNUKSESSA MUKANA OLEVISTA KEHITTÄMISTEHTÄVISTÄ. MUISTA KUITENKIN, ETTÄ KEHITTÄMISTEHTÄVÄ EI OLE RAJOITETTU NÄIHIN VAAN SITOUDUMME ETSIMÄÄN JOKAISELLE OSALLISTUJALLE  TARKOITUKSENMUKAISEN KEHITTÄMISTEHTÄVÄPAIKAN.

Kehittämistehtävän tilaajana: Ohjelmistoalan toimija, jolla ohjelmistokehittäjätiimit sekä Suomessa että maailmalla. Pääpaino kehittämistehtävässä tulee olemaan ohjelmistokehityshankkeiden läpiviennin kehittäminen ketteriä työskentelymenetelmiä hyödyntäen.

Kehittämistehtävän tilaajana: Verkkokauppa jonka pääpaino yritysasiakkaille suunnatuissa tuotteissa.  Pääpaino kehittämistehtävässä tulee olemaan verkkokaupan kehittämistyössä ja uusien potentiaalisten asiakassegmenttien tunnistamisessa.

Kehittämistehtävän tilaajana: Kotimainen ja pitkään toiminut kiinteistöpalvelualan toimija. Tavoitteena kehittämistehtävässä ketteriä kehitysmenetelmiä hyödyntäen tehostaa resurssi- ja työsuunnittelua.

Kehittämistehtävän tilaajana: Henkilöstöpalvelualan toimija. Pääpaino kehittämistehtävässä tulee olemaan sisältö- ja digimarkkinoinnin kehittäminen ketterän kehittämisen työskentelymalleja hyödyntäen.

Kehittämistehtävän tilaajana: Start-up yritys jonka liiketoiminta hyvinvointialaa. Pääpaino kehittämistehtävässä tulee olemaan palveluiden konseptointi valmiin aihion pohjalta käyttäen ketteriä kehitysmenetelmiä.

Kehittämistehtävän tilaajana: Rakennusalan toimija (sekä uudis- että korjausrakentamista). Pääpaino kehittämistehtävässä tulee olemaan rakennusalan projekti- sekä urakkasuunnittelun kehittämisessä käyttäen ketteriä kehitysmenetelmiä.