Työturvallisuuskorttikoulutus on siirtynyt myös verkkoon!

Olemme tehneet useiden vuosien aikana suuresti töitä sen eteen, että voimme tarjota korkean luokan palveluita asiakkaillemme tehokkaasti ja ennen kaikkea niin, että aikaan saadaan tuloksia ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – olipa palvelumme sitten verkossa tai kasvokkain. Työturvallisuuskorttikoulutuksemme ja osa muista pätevyyskoulutuksistamme kuten työhyvinvointikorttikoulutus on mahdollista toteuttaa nykyään myäs verkkokoulutuksena. Tarvittaessa järjestämme koulutuksia myös räätälöidysti ja paikan päällä, jos tämä on juuri teidän toiveenne. Lähtökohtamme on tarjota asiakkaillemme räätälöityjä, toimivia ja tehokkaita koulutuskokonaisuuksia.

Toisin kuin monesti luullaan, hyvin suunnitellut verkkovalmennukset voivat olla äärimmäisen mukaansatempaavia, mielenkiintoisia ja innostavia. Verkkovalmennukset ovat omiaan tuomaan omaan toimintaan uusia ideoita, ajatuksia ja oivalluksia.

Me Anakomilla pyrimme aina rakentamaan keskustelua, tekemään koulutuksistamme mukaansatempaavia ja innostavia muun muassa esimerkkien ja keskustelujen avulla. Tästä olemmekin saaneet paljon kiitosta, muun muassa näin koulutuksistamme sanotaan:

”…

Kertoi konkreettisia esimerkkejä, joilla pystyttiin korostamaan turvallisuuden merkitystä työpaikalla. …. Koulutusta muokattiin kuulijoiden tarpeen ja mielenkiinnone mukaan. Kertoessani kurssilla omia kokemuksia otettiin ne mukaan koulutuksen sisältöön.”

Kurssi oli todella hyvä, oli hyvä ja hänen innostuneisuus aiheesta paistoi läpi, suosittelen!

Räätälöimme koulutuksiamme myös yrityksen toimialan mukaan. Esimerkiksi työturvallisuuskorttikoulutus onnistuu myös TraFi-päivänä (ammattiliikenteelle suunnattuna). Jos teillä on tarve ammattipätevyyskoulutuksille pyydäthän meiltä tarjouksen, niin rakennamme teille räätälöidyn kokonaisuuden.

Mitä muusta meistä Anakomilaisista sanotaan:

”Kurssilla tuli paljon uutta mietittävää oman työn tekemiseen. Koulutus oli uutta tietoa sisältävä paketti.”

”Oikein hyvä ja mielenkiintoinen kurssi ja oli mukava vetäjä, hän osasi ottaa taitavasti huomioon kuulijoiden osaamisen ja tietotason.”

Haluamme Anakomilla olla mukana muuttamassa suomalaista työelämää kohti entistä hyvinvoivempaa ja turvallisempaa. Näin mahdollistamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti paremman työhyvinvoinnin mutta myös paremman menestymisen työmarkkinoilla.

Verkkovalmennukset ovat kustannustehokas ratkaisu ja voit myös osallistua koulutukseen suoraan kotoasi, työpaikalta tai vaikka ulkomailta, kunhan käytössäsi on verkkokamera ja mikrofoni.

Miten kirjautuminen kurssille tapahtuu?

  1. Valitse haluamasi päivämäärä ja kirjaudu kurssille lomakkeemme kautta. Työturvallisuuskorttien kirjautusmislomakkeelle pääset tämän linkin kautta.
  2. Tulet saamaan kirjautumistunnukset verkkoalustallemme sähköpostiisi
  3. Pääset halutessasi tutustumaan koulutuksen materiaaliin jo etukäteen

Ja näin yksinkertaisesti se käy. Nähdään verkossa!

Jos haluat yrityksellenne räätälöidyn koulutuskokonaisuuden pyydäthän tarjouksen soittamalla meille nr. 044 786 7007 tai sähköpostilla [email protected]