Laitanko työnhakuni lomalle?

Heinäkuu työmaailmassa mielletään lomakuukaudeksi. Suomi niin sanotusti pysähtyy. Juhannus tulee ja ihmiset lähtevät lomille, silloin työnhakukin laitetaan lomalle, mutta kannattaako? On tärkeä muistaa että rekrytoinnit ja avointen työpaikkojen täyttäminen ei pysähdy. Heinäkuun aikana työnhakijalla on mahdollisuus saada oma ansioluettelonsa rekrytoijan eteen. Hakemuksia ei yleensä kesäkuukausien aikana tule avoimiin paikkoihin aivan yhtä paljon kuin muina kuukausina, niinpä oman ansioluettelon saaminen pinkan päällimäiseksi on helpompaa. Räätälöimällä hakemuksen hakemaasi työpaikkaan saat herätettyä rekrytoijan kiinnostuksen ja osoitat motivaatiosi kyseiseen paikkaan. Millainen se hyvä ansioluettelo sitten olisi? Oheisella videolla pikainen katsaus, siihen miten ansioluetteloa voisi työstää.

Työllistymisen kannalta kesäkuukausia ei kannata heittää hukkaan, vaan käyttää aika hyödyksi edistääksesi työllistymistä. Kesäkuukausien aikana sinulle on hyvä mahdollisuus muun muassa tutustua organisaation sivuihin rauhassa ja rakentaa sen pohjalta toimiva kokonaisuus avoimeen hakemukseen. Avoimessa hakemuksessa on tärkeää pystyä osoittamaan oma motivaatio ja kiinnostus kyseiseen paikkaan. Miksi juuri sinä olet oikea valinta juuri kyseiseen organisaatioon?

Ohessa videomme Youtube-kanavaltamme koskien työnhakua heinäkuussa. Kannattaako työnhakua lopettaa heinäkuun ajaksi vai kannattaako työnhakua jatkaa läpi kesäkuukausien? Laita meidät seurantaan ja pysy mukana työnhaun uusissa tuulissa!