Anakom on ollut mukana toteuttamassa pilottihankkeena maahanmuuttajille sekä turvapaikanhakijoille suunnattuja yrittäjyysvalmennuksia  Pohjois-Karjalassa. Tällä hetkellä jo kolme onnistunutta valmennusta on toteutettu Joensuussa sekä Lieksassa. Maahanmuuttajasta yrittäjäksi- valmennukset ovat olleet ensimmäisiä laatuaan, johon myös heikommalla lähtötason kielitaidolla on voinut osallistua (valmennuksessa on mukana tarpeen mukaan myös tulkkeja, mutta koulutuksen pääkielenä toimii suomi).

Jatkamme onnistunutta yhteistyötä KAIKU-hankkeen kanssa myös tulevana syksynä! Maahanmuuttajasta yrittäjäksi- valmennus alkaa jälleen 20.8.2018 Joensuussa. Valmennus on ensimmäistä kertaa suunnattu erityisesti naisille. Valmennuksen aikana tavoitteena on saada tietoa yrittäjyydestä sekä Suomen lainsäädännöstä. Suunnittelemme liiketoimintaa ja viemme henkilökohtaista suunnitelmaasi eteenpäin.

Syksyn valmennuksen esitteen löydät TÄSTÄ. Ilmoittautuminen valmennukseen  ja lisätietoja KAIKU- hankkeen kautta (Vuokko Palkovaara / 050 593 3983 / vuokko.palkovaara@pksotu.fi). Anakomilta lisää kertoo Anna Törrönen (044 323 7003 / anna@anakom.com)