Me Anakom koulutus- ja valmennuspalveluilla haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että koronavirus ei pääse leviämään organisaatiossamme, tai että me emme toimi tartuntaketjun osana. Teknisillä ratkaisuilla ja vuorovaikutteisella etätyöskentelyllä varmistamme sen, että asiakkaamme ja me onnistumme yhdessä! Ihmisten hyvinvointi ja terveys on nyt oltava kaikessa toiminnassa keskeisellä sijalla.  

Olemme nyt siirtäneet kaikki palvelumme verkkoon.  Koulutukset toimivat verkossa, ja tapaamiset ovat etätapaamisia.  Etätapaamisissa coachaamme, työnohjaamme, työhönvalmennamme ja toteutamme terapiapalvelujamme.  Informoimme tästä asiakkaitamme jokaisen palvelun tiimoilta yksilöllisesti. Nykyinen teknologia mahdollistaa monipuolisia pedagogisia ratkaisuja ja vuorovaikutteisuutta koulutuksissa ja ohjauksissa.  Näin varmistamme koulutuksissa ja erilaisissa ohjaustilanteissa hyvän laadun ja vaikuttavuuden virustilanteesta huolimatta.

Teemme yhteistyötä läheisesti myös kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta toteutus onnistuisi mahdollisimman saumattomasti ja tehokkaasti. Olemme kehittäneet verkkovalmennuksiamme jo vuosia, niin yksityisten kuin julkishallinnon asiakkaiden kanssa. Haluammekin kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme nopeasta reagoinnista koronavirukseen. Erityisesti haluamme kiittää muun muassa ELY-keskuksia ja TE-palveluita siitä, että palvelut ovat onnistuneet verkossa jo aiemmin, ja nyt vieläkin helpommin ja tehokkaammin. Tästä esimerkkeinä muun muassa uravalmennuksemme ja työhönvalmennuksemme, joiden toteutuksen aloitimme nyt etäyhteyksillä verkon välityksellä. Näin pyrimme välttämään mahdollisia tartuntatilanteita ja niiden tahatonta leviämistä. Teemme myös yhteistyötä muun muassa Työturvallisuuskeskuksen kanssa ja haluammekin kiittää myös heitä reagoinnista virustilanteeseen.

Työhyvinvointikorttia sekä Työturvallisuuskorttia voimme nyt kouluttaa poikkeuksellisesti myös verkon välityksellä.  Kurssilaisella on oltava käytössään webkamera sekä mikrofoni. Tästä opastamme tarkemmin aina koulutukseen osallistuvia. Tarjoamme myös mahdollisuuden testata oman laitteiston toimivuuden ennen koulutusta, jotta kaikilla laitteisto on mahdollisimman hyvässä kunnossa, eikä tekniset haasteet tule ongelmaksi kurssille osallistumisessa.

Nyt virustilanteen hallinta on tärkeää ja me Anakomilaiset haluamme olla etulinjassa torjumassa suuria yhteiskunnallisia ongelmia joita korona voi aiheuttaa. Yhdessä onnistumme!