Mistä löydän osaavia työntekijöitä? Mitä vuokratyö on? Miten työsopimus tehdään? Mitä velvollisuuksia työnantajalla on? Haluaisitko jakaa tai delegoida tehtäviäsi? Ehkä oletkin jo aloittanut ja mietit miten kasvua vauhditettaisiin tai olet vasta aloittelemassa oleva yrittäjä. Nyt meillä Anakomilaisilla on upeita uutisia! Työllistä taidolla -palvelu on suunnattu antamaan sinulle vastaukset muun muassa JUURI näihin yllä oleviin kysymyksiin. Palvelu on vieläpä täysin ilmaista. Toki työllistä taidolla –pavelussa käsitellään monia muitakin aiheita, kiteytettynä: käsittelemme aiheita jotka mietityttävät juuri sinua.

Työllistä taidolla -palvelun ydinajatus

Työllistä taidolla -palvelun tavoitteena on tuoda tietoa ja olla kanssakulkijana kun työvoiman hankkiminen on ajankohtaista. Haluamme palvelussa tukea sitä että työ- ja sopimussuhteet alkavat mahdollisimman hyvin ja tukevat niin hyvin kuin mahdollista yrityksen kokonaisvaltaista kasvua ja menestymistä.

Palvelu on Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen tarjoama valtakunnallinen ja maksuton konsultointipalvelu kaikille yksin- tai mikroyrittäjille (alle 10 henkilön yritys)

Mitä palvelun aikana käydään läpi?

  • Palvelun aikana saat meiltä tarvittavat perustiedot työnantajana toimimiseen. Tarkemmin sanoen neuvontaa palkkausasioissa, työsuhde- ja sopimusasioissa, työvoiman kokonaiskustannusten laskemisessa ja muissa työnantajan velvoitteissa sekä oikeuksissa.
  • Arvioimme yhdessä kanssasi yrityksesi työllistämisen tarpeet ja käymme läpi kaikki käytettävissä olevat keinot ja väylät työvoiman hankintaan.
  • Annamme yrittäjälle tietoa eri rekrytointitavoista ja kanavista sekä tarvittavat tiedot ja valmiudet rekrytoinnin toteuttamiseen käytännössä, jotta eteenpäin päästään mahdollisimman helposti.

Palvelukokonaisuus järjestetään yrittäjän omien tarpeiden mukaan ja hänen aikatauluihin sovittaen. Palveluun kuuluu konsultointia, yksilöllistä neuvontaa jos haluat ja verkossa oleva tietopankki yrittäjälle tutustuttavaksi. Konsultointi voidaan järjestää joko kasvotusten tai verkossa esimerkiksi Skypen välityksellä. Palvelun toteutus tapahtuu noin kahden kuukauden sisällä.

Onko Työllistä taidolla- palvelu juuri se mitä tarvitset?

Yrityksesi tilanteen kartoitus helpottaa sinua hahmottamaan, miten yritystäsi kannattaa laajentaa ja miten se on helpointa. Saattaa hyvinkin selvitä, että rekrytoinnin järjestäminen ei olekaan kannattavaa yrityksesi nykyisessä tilanteessa. Vältyt siis turhilta rekrytoinneilta tai voit välttyä kalliilta virherekrytoinnilta. Palvelun mukana tuleva aineisto on myös tukemassa toimintaasi palvelun toteuttamisen jälkeen.

Anakom palvelee yrittäjiä valtakunnallisesti koko Suomen alueella ja tarjoaa palvelua suomen, englannin sekä ruotsin kielellä.

Ilmoittaudu ihmeessä mukaan Työllistä taidolla –palveluun esimerkiksi soittamalla toimistollemme 029 007 4111 tai hakeutumalla suoraan palveluun Työllistä taidolla-verkkosivujen kautta.