Yrittäjyysbuusti

Antamassa vauhtia matkallesi Pirkanmaalla!

Hae mukaan! 

Pirkanmaalla olemme mukana Yrittäjyysbuustissa tukemassa aloittavia yrittäjiä tai yrittäjyyttä suunnittelevia. Varsinkin yrittäjyyden alkuvaiheessa täsmällinen, ajantasainen sekä oikea-aikainen neuvonta on olennaista. Toisaalta tavoitteenamme on  palveluidemme kautta antaa tietoutta sekä osaamista yrittäjälle niin, että liiketoiminta kasvaa ja kehittyy pitkällä aikavälillä.
 
Palvelu räätälöidään jokaiselle yrittäjälle erikseen ja se toteutetaan monimuotoisesti osallistujan kanssa sopien. Pääpaino kokonaisuudessa voi olla mm.

  • ALKUBUUSTI – yrittäjyyden alkuvaiheen neuvonta
  • KASVUBUUSTI – liiketoiminnan kasvun toimintasuunnitelma ja konsultointi
  • SOMEBUUSTI – liiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja mm. sosiaalisen median työkalujen käyttöönotto
  • JOHTOBUUSTI – liiketoiminnan johtamisen kehittäminen
  • STRATEGIABUUSTI – liiketoiminnan strategian kirkastaminen sekä kehittäminen

Palvelun aikana osallistujille räätälöidään verkkovalmennusympäristö. Tapaamiset toteutetaan Tampereen keskustassa yrittäjälle tai yrittäjyyttä suunnittelevalle sopivaan aikaan (tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuaikoihin).

Kaikki asiantuntijamme omaavat yrittäjätaustan ja/tai toimivat yrittäjinä. Käytössä on myös muut erityisasiantuntijamme suunnitelmaa työstäessä. Erityisasiantuntijoita saatettiin hyödyntää mm. taloushallinnon erityiskysymyksissä, liiketoimintaan liittyvissä erityiskysymyksissä (mm. start-up yritysten kiihdyttämöohjelmiin hakeutuminen – käytännön kokemukset) tai vaikkapa liiketoiminnan kehitysprojektien läpiviemisessä ja seurannassa.

Buustipolku

Joko aloitetaan? Lisätietoja ja alun buustille saat nopeiten soittamalla Annalle (044 323 7003).

Palvelun vastuuhenkilö Anakomilla

 

Anna Törrönen

Anna Törrönen

KTM (pk-yritysten johtaminen, yrittäjyys, taloushallinto ja rahoitus), NTM, JET

044 323 7003 / [email protected]

Anna tarkastelee yrittäjyyttä sekä käytännön näkökulmasta (toiminut yrittäjänä sekä neljän eri toimialan yrityksen johtoryhmässä/toiminnassa kymmenen vuotta) mutta opintojensa kautta myös teoreettisesta näkökulmasta.

Viimeiset vuodet hän on työskennellyt laajasti yrittäjien kanssa (mm. yrittäjyyttä suunnittelevia, toiminimiyrittäjiä, työnantajayrittäjiä, start-up yrityksiä) laatien aloitus-, kehitys- ja kasvusuunnitelmia vaihdellen liiketoimintasuunnitelman työstämisestä digimarkkinoinnin suunnitteluun.

Jos et vielä soittanut… voit myös jättää yhteystietosi allaolevalla lomakkeella- olemme sinuun yhteydessä