0290074111

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti

Antamassa vauhtia matkallesi Pirkanmaalla!

Pirkanmaalla olemme mukana Yrittäjyysbuustissa tukemassa yrittäjiä. Varsinkin yrittäjyyden alkuvaiheessa täsmällinen, ajantasainen sekä oikea-aikainen neuvonta on olennaista. Toisaalta tavoitteenamme on  antaa tietoutta sekä osaamista yrittäjälle niin, että liiketoiminta kasvaa ja kehittyy pitkällä aikavälillä.
 
Palvelu räätälöidään jokaiselle yrittäjälle erikseen ja se toteutetaan monimuotoisesti kanssasi sopien. Pääpaino valmennuskokonaisuudessasi voi olla mm.

  • ALKUBUUSTI – yrittäjyyden alkuvaiheen neuvonta
  • KASVUBUUSTI – liiketoiminnan kasvun toimintasuunnitelma ja konsultointi
  • SOMEBUUSTI – liiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja mm. sosiaalisen median työkalujen käyttöönotto
  • JOHTOBUUSTI – liiketoiminnan johtamisen kehittäminen
  • STRATEGIABUUSTI – liiketoiminnan strategian kirkastaminen sekä kehittäminen

Palvelun aikana sinulla on myös pääpainopisteesi mukaan räätälöity verkkovalmennusympäristö käytettävissäsi. Tapaamiset toteutetaan Tampereen keskustassa (Yliopistonkatu 60) sinulle sopivaan aikaan (tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuaikoja).

Kaikki asiantuntijamme omaavat yrittäjätaustan ja/tai toimivat yrittäjinä. Käytössäsi on myös muut erityisasiantuntijamme suunnitelmaasi työstäessäsi. Erityisasiantuntijoita voidaan hyödyntää mm. taloushallinnon erityiskysymyksissä, liiketoimintaan liittyvissä erityiskysymyksissä (mm. start-up yritysten kiihdyttämöohjelmiin hakeutuminen – käytännön kokemukset) tai vaikkapa liiketoiminnan kehitysprojektien läpiviemisessä ja seurannassa.

Buustipolku

Joko aloitetaan? Lisätietoja ja alun buustille saat nopeiten soittamalla Annalle (044 323 7003).

Palvelun vastuuhenkilö Anakomilla

Anna Törrönen

044 323 7003 / [email protected]

KTM (pk-yritysten johtaminen, yrittäjyys, taloushallinto ja rahoitus), NTM, JET

Anna tarkastelee yrittäjyyttä sekä käytännön näkökulmasta (toiminut yrittäjänä sekä neljän eri toimialan yrityksen johtoryhmässä/toiminnassa kymmenen vuotta) mutta opintojensa kautta myös teoreettisesta näkökulmasta.

Viimeiset vuodet hän on työskennellyt laajasti yrittäjien kanssa (mm. yrittäjyyttä suunnittelevia, toiminimiyrittäjiä, työnantajayrittäjiä, start-up yrityksiä) laatien aloitus-, kehitys- ja kasvusuunnitelmia vaihdellen liiketoimintasuunnitelman työstämisestä digimarkkinoinnin suunnitteluun.

Jos et vielä soittanut… voit myös jättää yhteystietosi allaolevalla lomakkeella- olemme sinuun yhteydessä

Muita yrittäjätaustaisia valmentajiamme mm.

Pekka / DI (tuotantotalous)

Pekka on pitkän linjan yrittäjä (vuodesta -89) sekä liiketoiminnan konsultti. Pekan erityisosaamista ovat teollisuuden ja tuotannon kysymykset, liiketoiminnan kehittäminen sekä liiketoiminnan turvallisuussuunnitelu.

Sirpa / MSc in solution-focused therapy, AmO

Sirpa on pitkän linjan yrittäjä (v. -89 alkaen) ja toiminut myös aktiivisesti yrittäjäjärjestössä (aluejärjestön puheenjohtaja sekä vs toimitusjohtaja). Sirpan erityisosaamista yrittäjän verkostot, yrittäjän vuorovaikutustaidot, johtamisen taidot.